Lyckopodden

LYSSNA PÅ SAMTAL MED EXPERTER OCH INSPIRERAS TILL ATT SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR DITT VÄLMÅENDE.

Gör som en miljon andra

Lyckopodden är en av Sveriges mest lyssnade intervjupoddar med över 250 avsnitt och 1 miljon lyssningar! I podden intervjuar vi experter, professorer och kända personers berättelser om hur du uppnår mer välmående i livet. Välj bland kunskapsrika avsnitt med bland annat Kay Pollak, Cecilia Duberg, David JP Phillips och många fler. Varje avsnitt innehåller tips och tricks, kunskap och erfarenheter, insikter och förmågor, och vad senaste forskningen säger om vårt mänskliga välmående i livet.

Häng med på resan mot ett lyckligare liv!

Podcasten för dig som vill unna dig själv ett lyckligt liv! Med hjälp av små, enkla tips och tricks i vardagen är syftet att guida dig till att uppnå mer mycket lycka och välmående i livet. Tack för att du lyssnar och vill hjälpa till att göra Sverige till en lite lyckligare plats.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

289. Sheila Arnell – Så lever du i linje din menscykel på bästa sätt
byAgnes Sjöström

Sheila Arnell är yogalärare, entreprenör, föreläsare och numera också författare. Hon är medgrundare till meditationscentret About Yoga där hon undervisar i bland annat yoga, meditation och breathwork. Utöver det föreläser också Sheila om kvinnohälsa, hormonell balans och brinner för att sprida kunskap och inspiration om hur du kan göra för att leva ett cykliskt liv. I veckans avsnitt utgår vi från Sheilas nya bästsäljande bok “De inre årstiderna – Kropp, sinne och njutning under hela menscykeln” som enligt mig revolutionerat mitt sätt att förstå mig själv, min menscykel och hur jag kan leva i enlighet med den för att leva ett lyckligt liv. I avsnittet går vi igenom de fyra olika faserna i menscyklen, hur de skiljer sig från varandra, och hur du som kvinna gör för att leva med din cykel, istället för mot den. Helt revolutionerande kunskap för dig som är kvinna eller för dig som vill förstå kvinnor bättre. Varsågoda!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kay Pollak

Avsnitt 244

Avsnitt 244

CECILIA DUBERG

Avsnitt 245

CECILIA DUBERG

Avsnitt 245

ALEXANDER BARD

Avsnitt 232

ALEXANDER BARD

Avsnitt 232

Elaine Eksvärd

Avsnitt 229

ELAINE EKSVÄRD

Avsnitt 229

ANDERS HANSEN

Avsnitt 284

ANDERS HANSEN

Avsnitt 284

Det är jag som är Agnes!

I en värld präglad av status, makt och pengar kan det ibland vara utmanande att finna välmående och lycka. Normer och samhällsstrukturer formar in oss i samma mönster och om vi inte själva är medvetna och reflekterar över vad vi faktiskt vill, så är det lätt att vi dras med av omgivningen.

Det var inte förrän jag började läsa en kurs i psykologi som 25 åring som jag började förstå vad som faktiskt är viktigt på riktigt. Med en tidigare bakgrund som extrem prestationsprinsessa brinner jag idag för att skapa det liv jag faktiskt vill leva. Jag har en bakgrund inom hästnäringen och har en masterexamen inom psykologi. Med Lyckopodden vill jag hjälpa till att inspirera, sprida kunskap och öka medvetenheten om hur du som individ kan göra för att påverka ditt egna välmående.

Jag brinner för att göra världen till en lite lyckligare plats!

Lyckoverkstan

Utforska verktygen och det
ARBETE vi gör för välmående

Lyckoföreläsningar

BOKA IN EN FÖRELÄSNING till ditt FÖRETAG, organisation ELLER SKOLA

Lyckobloggen

Läs och inspireras på djupet

Ord från våra lyssnare

Vem tycker du jag ska intervjua?

Tipsa Lyckopodden