Det är jag som är Agnes!

Lär känna mig!

Agnes Sjöström är beteendevetare, har en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi, och driver sedan tre år tillbaka Sveriges största podcast inom psykologi – Lyckopodden. 

Med en bakgrund som före detta elitryttare i hoppning trodde Agnes länge att vägen till lycka var genom prestation, pengar och extern bekräftelse.

Under många år pressade Agnes sig själv så hårt att hon redan vid 25 års ålder inte tog sig upp från hallgolvet en dag när hon skulle åka till stallet. Utbrändheten var ett faktum. Med avstamp från hennes bakgrund som olyckligt utbränd vet nu Agnes både genom egen erfarenhet och via mängder av vetenskapliga studier vad som krävs för att uppnå ett lyckligt liv.

lyckopodden-snowboard-lycka

Idag jobbar Agnes för att skapa ett lite lyckligare Sverige!

Efter att ha intervjuat över 200 kända personer, experter och professorer inom lycka och välmående är hennes livsmission nu att sprida den lyckokunskapen som hon besitter efter över 10 år i branschen till Sveriges befolkning. Hon tror på att via podden, föreläsningar och liknande uppdrag guida människor att skapa rätt förutsättningar för sig själva att skapa det drömliv som de faktiskt vill leva. Så att vi tillsammans kan skapa en lyckligare tillvaro.

Just nu är Agnes aktuell med tre nya föreläsningar inom lycka och välmående

Idag är Agnes är en uppskattad poddare och föreläsare med flertalet stora uppdrag från organisationer och företag såsom exempelvis Thorén Business School, It-bolaget Tell Sverige AB, Umeå Universitet och många fler.

Just nu är Agnes aktuell med tre nya föreläsningar inom lycka och välmående. Hon är också aktuell för uppdrag som moderator och samtalsledare.

Tack för att du vill hjälpa till att göra Sverige till en lite lyckligare plats!