Det är jag
som är Agnes!

Poddare och föreläsare med en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi 

AGNES SJÖSTRÖM

Vad kul att du har hittat hit! Det är jag som är Agnes och jag är här för att sprida mer lycka, välmående och positiv psykologi till dig och Sveriges befolkning. Det gör jag dels genom att driva en av Sveriges största poddar – Lyckopodden – och föreläsa för företag, organisationer och skolor.

Jag är beteendevetare med en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi och kommer från en bakgrund som elitryttare inom hästnäringen. När min prestation fick mig att pressa mig så hårt att jag till slut kraschade, blev det ett wakeup call för att förstå vad min egen lycka egentligen kommer ifrån. Det skapade en motivation att få andra att jobba med sin inre lycka och välmående bortom bekräftelse.

Efter att ha intervjuat över 250 kända personer, experter och professorer inom lycka och välmående och med över 10 års erfarenhet i branschen, är mitt livsmission att sprida den lyckokunskap jag besitter till Sveriges befolkning. Jag tror att vi genom samtal och intervjuer, föreläsningar och liknande möten får mod tillsammans att bygga trygghet och gemenskap, och skapa rätt förutsättningar för oss själva att skapa det liv vi vill leva.

Idag jobbar jag med mina uppskattade poddavsnitt och föreläsningar med flertalet stora uppdrag från organisationer och företag, såsom Thorén Business School, IT-bolaget Tell Sverige AB, Umeå Universitet och många fler. Jag är också aktuell för uppdrag som moderator och samtalsledare. Mer info om föreläsningarna hittar du här.

Vi behöver alla varandra för att lyckas bli lyckligare och bygga en positiv tillvaro i våra liv, hoppas du vill vara med på vår gemensamma resa mot ett lyckligare liv!

Skriv till mig