fbpx

Ibland behöver vi bara rätt inspiration, några bra tips och kanske ett nytt effektivt mentalt verktyg för att åstadkomma fantastiska resultat. Andra gånger ligger lösningarna och potentialen dold lite djupare inom oss och bara väntar på att bli upptäckt. Ta chansen och investera i dig själv genom att tillsammans med Fredrik eller Viktor skapa ett individuellt program med återkommande möten utifrån just dina behov.

Både Fredrik och Viktor har själva kommit till djupa insikter och förändrat sina liv genom att lösa upp blockeringar och programmerade föreställningar som skapats under uppväxten som ett resultat av påverkan från föräldrar, närstående och samhällets normer. När vi lär oss att tömma vår mentala ryggsäck inser vi att livet inte är en kamp. Lyckan kommer inifrån och när vi börjar att leva i linje med vårt sanna jag kan vi tillåta våra rädslor att flyga all världens väg. Låt oss spränga gränser tillsammans – låt livet bli så stort som det förtjänar att vara!

Världen är stor och tid är dyrbar. Därför erbjuder vi dig att slippa stress och restid så att vi kan fokusera all energi på det viktigaste: innehållet i våra möten. Under löpande coachning är utgångsläget att det första mötet är fysiskt och därefter följs av träffar via Skype. Låt oss veta om du har särskilda önskemål.

Du kan välja om du vill jobba med Fredrik, Viktor eller oss båda samtidigt.

Lyckopodden Fredrik Ankarskold Viktor Liljeras
Lyckopodden Coachning Skype

Kontakta Viktor för personlig coachning
viktor@lyckopodden.se
073-958 35 55

Kontakta Fredrik för personlig coachning
fredrik@lyckopodden.se
0760-20 60 40