fbpx

Hälsosam och djup sömn

Fredrik Ankarskölds “Hälsosam och djup sömn - Mental Avslappning” kan vägleda dig till hur du kan koppla av samt få en hälsosam och djup sömn.* Nedladdning nu för bara 179kr
Hälsosam och djup sömn
Fredrik Ankarsköld bild

Denna ljudnedladdning kan återaktivera den naturliga förmågan till den goda sömnen som vi alla är födda med*

Bli mer avkopplad på kvällen och återskapa din naturliga förmåga att sova ut så att du kan vakna utvilad på morgonen.

Det enda du behöver göra för att skapa en bättre sömn redan i natt är att lyssna på ljudfilen!*

Hälsosam och djup sömn - Mental avslappning

Du kan njuta av hälsosam och djup sömn

Genom att använda vägledd avslappning slipper du att ligga rastlös utan att kunna somna på kvällen. I stället kan du sova gott och vakna utvilad.

Genom att använda suggestioner under avslappning kan du minska din stress när det är läggdags, du kan slappna av och får en bättre attityd som hjälper dig att sova hälsosamt och djupt. Vid avslappning är det undermedvetna mer mottagligt vilket hjälper dig att skapa bättre sovvanor.
För att hjälpa din hjärna att lättare nå ditt naturliga avslappnade tillstånd innehåller Hälsosam och djup sömn alfavågor som spelas i bakgrunden till Fredriks röst.

PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

Jag tror så starkt på att ljudfilen Hälsosam och djup sömn kan förbättra din förmåga att varva ner när du ska sova och skapa en djupare och mer hälsosam sömn för dig – precis som den gjort för en stor mängd andra människor. Därför erbjuder jag helt utan krav på motivering 100% pengarna-tillbaka-garanti. Så ta chansen att testa och upplev själv vilken skillnad ljudfilen kan göra för dig. Ladda ned ljudfilen direkt och börja använda den redan i kväll!

Kundrecensioner

  • Lyssnar på vägledda avslappningen varje kväll när jag ska sova. Även om jag är uppe i varv och tankarna far runt i huvudet när jag börjar lyssna på kvällen så lyckas jag somna på några minuter.*

    Malin
Beställ “Hälsosam och djup sömn” direkt för 179kr
*Individuella resultat är inte garanterade och kan variera.