fbpx
Lyckopodden-Lycklig-Logo

Lyckliga föreläsningar

Från över 180 avsnitt tillsammans med några av Sveriges mest framgångsrika personer har du nu möjlighet att ta del av den senaste lyckobaserade kunskapen paketerat i tre föreläsningar. För din arbetsplats, för ditt kärleksliv och för ditt privatliv.

Lyckliga organisationer

 

I den här föreläsningen kommer du att få lära dig mer om hur du utvecklar sunda, välmående och hållbara medarbetare och därmed organisationer. Med hjälp av den senaste organisationspsykologiska lyckoforskningen och över 100 intervjuer tillsammans med de senaste experterna inom lycka och välmående guidar jag dig genom den mest relevanta kunskapen för att uppnå positiv förändring för dig och dina medarbetare. Jag har samlat de främsta verktygen inom lycka och välmående så att du som ledare eller chef kan lära dig hur du skapar engagerade och motiverade medarbetare. Jag avslöjar bland annat vilka som är de viktigaste faktorerna för att minska personalomsättningen och istället få medarbetare att vilja stanna på arbetet.

Lyckliga relationer

 

Det finns massor av forskning som klart och tydligt talar om för dig hur du gör för att höja ditt välbefinnande. En viktig faktor är upplevelsen av nära och blomstrande relationer. Efter att ha läst ett masterprogram i psykologi & intervjuat över 100 personer om just lycka och välmående ger jag dig nu de viktigaste verktygen för att uppnå lyckliga relationer. I den här föreläsningen får du lära dig mer om hur du utvecklar sunda, trygga och välmående relationer baserat på över 100 intervjuer tillsammans med relationsexperter och coacher, samt den senaste lyckoforskningen.

Din egen lycka

 

Eftersom över 1 miljon svenskar går på antidepressiva idag blir det tydligt för mig att det saknas kunskap om hur du som individ med små enkla medel kan påverka ditt egna välmående till det bättre. Det här leder till utbredd psykisk ohälsa i hela Sverige, och en extremt olycklig befolkning. Jag tycker det är helt fel då ingen individ ska behöva leva sitt enda liv på den här jorden som olycklig. I den här föreläsningen får du lära dig grunderna i lyckoforskning och hur du kan hjälpa dig själv att påverkar ditt egna mående till det bättre. Du lär dig tillämpa färdigheterna praktiskt, och därmed använda välbefinnande som en superkraft för att göra din hjärna mer kreativ, din kropp mer motståndskraftig och dina kognitiva förmågor betydligt mer effektiva.