fbpx

De senaste åren har tusentals svenskar fått hjälp att förbättra sin fysiska hälsa tack vare personliga tränare. Även om det är både viktigt och fantastiskt att ha en sund kropp så vet vi alla inom oss att det inte är någon garanti för vare sig lycka eller framgång. Från den sekund då du öppnar ögonen på morgonen till att du somnar på kvällen är det dina tankar och känslor som skapar upplevelsen av ditt liv. Oavsett om du önskar att utveckla din självkänsla, hitta ditt inre lugn, öka ditt inflöde av pengar, förbättra dina kärleksrelationer eller nå mer framgång i din karriär så går vägen via mental utveckling. Genom att anlita någon av oss som din personliga mentala tränare får du de verktyg och de förutsättningar som just du behöver för att skapa en hållbar förändring inom vilket område som helst i ditt liv. Inget negativt tankemönster är omöjligt att förändra och alla positiva tillstånd du kan tänka dig är möjliga att skapa.

Vi förväntar oss att du har en vilja att arbeta med dig själv och vi ser det som självklart att du förväntar dig högsta kvalité från oss.

Världen är stor och tid är dyrbar. Därför erbjuder vi dig att slippa stress och restid så att vi kan fokusera all energi på det viktigaste: innehållet i våra möten. Under enskilda sessioner erbjuder vi dig möjligheten att välja om du vill möta oss via Skype eller på plats i Stockholm.

Lyckopodden Fredrik Ankarskold Viktor Liljeras
Lyckopodden Coachning Skype

Vill du veta mer? Kontakta Fredrik direkt

Ring eller mejla Fredrik
fredrik@lyckopodden.se
0760-20 60 40